VESELA RIJEKA

Na Rijeka Adventu obilje zabave uoči i na sam Badnjak; Pogledajte program događanja!

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

U najsvečaniji dio godine ulazimo veselo na svim lokacijama održavanja programa Rijeka Adventa

Svakodnevna zabava s muzikom uživo i najfinijim blagdanskim street food delicijama očekuju nas na Ri Gastro Adventu na Trgu Riječke rezolucije i Trgu 128. brigade Hrvatske vojske kao i u Verdievoj ulici na Adventiranju kod Kazališta.

Klapa Tramontana i Tamburaški sastav Klamaruše svojim će nam živim notama uljepšavati popodneva na Trgu Riječke rezolucije, a Božić ćemo dočekati uz DJ-a Macolu i Trio Replay.

Badnje popodne i večer na Adventiranju bit će u ritmovima banda L’amour čiji su članovi već redoviti gosti na pozornici u Verdievoj, a zabavljat će građane i posjetitelje i 23.12.

Advent na Gradini u sljedećim danima donosi bogate sadržaje za sve uzraste, a najmlađi u špilji Kaštela još stignu Djedu Mrazu došapnuti svoje želje za Božić. Najmlađi svakodnevno mogu uživati i na klizalištu Morska Pahuljica te u vožnji najveselijim vlakićem na Riječkom Korzu.

U četvrtak, 23.prosinca na Trsatskom Kaštelu družit ćemo se uz jazz note Nardis trija! Trio čine Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na basu i Tonči Grabušić na bubnjevima. Na repertoaru će im se naći nekoliko autorskih skladbi, ali i standardi nekih od najutjecajnijih jazz glazbenika.

Koncert organizira Turistička zajednica grada Rijeke u sklopu projekta Emoundergrounds., a sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru programa Interreg V-B Jadransko-jonski program suradnje ADRION 2014.-2020. Više informacija o projektu možete naći na stranicama Turističke zajednice grada Rijeke ili na službenim stranicama projekta.

Zadnje sitnice za pod bor možemo odabrati na Blagdanskom sajmu Rijeka Adventa, gdje će se naći i mnoge namirnice iz domaće proizvodnje koje će krasiti stol prilikom blagdanskog druženja s obitelji i najmilijima.

Na Stipanje, 26. prosinca od 20 sati čaroliju Božića na poseban će nam način prenijeti i popularni koncert „Božić je judi“! Koncert će se tradicionalno održati u Katedrali Sv. Vida, ali bez prisustva publike, a svi ljubitelji božićne pjesme prijenos će moći pratiti na valu Radio Rijeke i putem Youtube kanala HGU.

Vrhunac blagdanskih događanja je pred nama, istražite detaljan kalendar događanja na mrežnim stranicama www.visitRijeka.hr i uživajte u čaroliji Rijeka Adventa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari