ONLINE I OVE GODINE

Na Sajmu visokog obrazovanja i stipendija čeka Vas više od 40 izlagača i pokrovitelja

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Instituta za razvoj obrazovanja organizator je Sajma visokog obrazovanja i stipendija koji se ove godine drugi put za redom održava u virtualnom okruženju. Sajam se održava, u srijedu 13. listopada 2021.

Uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencije za mobilnost i programe na Sajmu sudjeluju i pokrovitelji Sajma i partneri: Sveučilište u Rijeci, Grad Zadar, Grad Rijeka, Primorsko-goranska i Zadarska županija.

Posjetitelji Sajma moći saznati sve o dostupnim studijima i aktivnim projektima na Sveučilištu u Rijeci,  stipendijama Grada Zadra, Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te natječajima i potporama Zadarske županije.

Ovaj Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj koji na jednom mjestu predstavlja najveću ponudu stipendija i studijskih programa za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu. Kao takav, idealna je prilika za sve zainteresirane srednjoškolce, studente i njihove roditelje te nastavno osoblje da iz prve ruke na jednom mjestu saznaju sve ključne informacije o studijskim programima, studentskim razmjenama, stručnim praksama i brojnim programima stipendiranja koji se nude u Hrvatskoj i inozemstvu.

Predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU uživo i prije Sajma

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je pripremio popratni program koji je krenuo i prije samog otvaranja Sajma. Takav program služi pripremi posjetitelja za sudjelovanje. U četvrtak, 30. rujna u 14:30, na Instagram profilu Instituta, može se pratiti „Insta Live!“ s predstavnikom Agencije za mobilnost i programe EU (pokrovitelja Sajma), Tomislavom Freslom, voditeljem Odjela za visoko obrazovanje (programske zemlje). Posjetitelji će u navedenom “live” obraćanju moći saznati najbitnije razloge zašto posjetiti Sajam, koje su koristi sudjelovanja i mogućeg izravnog kontakta s predstavnicima obrazovnih institucija.

Sudjelovanje na Sajmu je za sve posjetitelje potpuno besplatno uz prethodnu registraciju putem Prijavnog obrasca. Više informacija o Sajmu dostupno je na mrežnoj stranici IRO te na Facebook stranici događanja.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) neprofitna je organizacija predana razvoju, zagovaranju i provedbi politika visokog obrazovanja u Hrvatskoj. IRO se više od 20 godina sustavno bavi visokim obrazovanjem, posebice u područjima financiranja visokog obrazovanja, jednakosti pristupa visokom obrazovanju, razvoja nacionalnog kvalifikacijskog okvira, osiguravanja i unapređivanja kvalitete u visokom obrazovanju te akademske mobilnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari