TRADICIJA

Nagrađene najaktivnije volonterke i volonteri u kulturi u 2022. godini

Već tradicionalno, početkom godine, Hrvatski kulturni dom na Sušaku, u suradnji s ostalim riječkim ustanovama u kulturi, prigodno nagrađuje najangažiranije volonterke i volontere u protekloj godini.

Volonterskim angažmanom u protekloj godini istaknuli su se Ismeta Odobašić, Emina Bašić, Gorana Marković, Iva Pilčić, Sofija Rakip, Nikola Cimeša, Mirjana Lovrenčić, Gordana Vrtodušić, Ilenia Valenčić Šarčević, Nevenka Blažević, Milica Pulko i Jasminka Vukelić koji su tijekom 2022. godine sveukupno odradili gotovo 600 sati na preko 100 kulturnih događanja.

HKD na Sušaku je, zajedno s Gradskom knjižnicom Rijeka, Gradskim kazalištem lutaka Rijeka i Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka, volonterkama i volonterima pripremio poklon pakete, a Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca nagradilo ih je vođenom turom kroz stalni postav Galerije Zajc.

U razgledavanju su im se pridružili i kolegice i kolege volonteri koji su sudjelovali u reviji povijesnih kazališnih kostima „Zajc u ZTC-u“ u rujnu prošle godine kada su predstavljali program volontiranja na kulturnim događanjima i nadolazeću kazališnu sezonu.

Bez podrške volontera kulturne bi programe bilo izrazito teško realizirati, stoga se pozivaju svi zainteresirani koji bi se željeli okušati u volontiranju na kulturnim događanjima da se pridruže veseloj volonterskoj Facebook grupi Volontiram u kulturi.

Više informacija o volonterskom programu, kao i prijavnicu za volontiranje može se ispuniti na web stranicama HKD-a na Sušaku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari