MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE

Najavljen humanitarni koncert Pjesmom za Nadu, listu izvođača predvodi Damir Kedžo

U mjesecu borbe protiv raka dojke županijska pročelnica Vesna Čavar posjetila je Udrugu Nada koja okuplja žene operiranih dojki te volonterke i volontere koji zajedno rade na brojnim programima i aktivnostima koji imaju za cilj pomoći ženama, educirati ih te raditi na programima prevencije ove teške bolesti.

Jedna od aktivnosti jest i organizacija tradicionalnog humanitarnog koncerta. Ovogodišnji koncert “Pjesmom za Nadu” održat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 17. listopada 2023. s početkom u 18.30 sati.

U petak, 6. listopada i subotu, 7. listopada 2023. članice Udruge na Korzu će građanima dijeliti edukativni materijali, ružičaste vrpce, ali i ruže uz donacije čime se osiguravaju sredstva za rad Udruge i nabavu tri TV uređaja za prostore Dnevne bolnice Klinike za tumore KBC.

Članice Udruge sudjeluju i u Panelu Žene od A do Z koji Primorsko-goranska županija, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji sa Ligom protiv raka PGŽ, organiziraju u srijedu,11. listopada 2023. s početkom u 17.00 sati u Guvernerovoj palači.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari