NAJVEĆA SVJETSKA KINO-ATRAKCIJA U RIJECI: Riječani će moći prvi osjetiti i najnoviji 4DX efekt kišne oluje!

Najnovija 4DX dvorana gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo i osjećaj da su dio filma

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, 12. prosinca 2016. godine u Rijeci, u sklopu svog postojećeg i Riječanima dobro poznatog CineStara u Tower centru, otvara 4DX dvoranu s kapacitetom od 80 sjedala.

Najnovija 4DX dvorana, druga po redu u Hrvatskoj, nakon zagrebačke, zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i specijalnim okolišnim efektima, gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo i osjećaj da su dio filma. Posjetitelji će gledajući film imati osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, efektima poput mirisa, vjetra, vode, magle i mjehurića te posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti filmski doživljaj koji zaokuplja svih pet osjetila. Riječani će moći prvi osjetiti i najnoviji 4DX efekt kišne oluje.

4dx2

Među filmovima koji će se moći pogledati u novom 4DX formatu naći će se veliki filmski hitovi poput Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda, Vaiana, Potraga za mitskim otokom, Čudesne zvijeri i gdje ih naći, Assassin’s Creed ..

Blitz-CineStar je svoju prvu 4DX dvoranu otvorio u zagrebačkom CineStaru Arena IMAX, nedavno je u Novom Sadu otvorena i druga 4DX dvorana u regiji, a Rijeka se upisala kao treći grad u ovom dijelu Europe koji se može pohvaliti svjetskom kino atrakcijom.

Ukupno gledajući, Blitz-CineStar multipleksi u regiji trenutno broje 110 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što Blitz-CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u ovom dijelu Europe koji kontinuirano ulaže u širenje mreže. Osim toga, među najbolje svjetske kinoprikazivače svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je Blitz-CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari