Nakon potresa dio Zagrepčana uputio se prema Rijeci, policija ih zaustavila na A1 zbog korone!

Idi na originalni članak
Photo: Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Nakon serije potresa koji su jutros uzdrmali Zagreb, dio građana je odlučio napustiti grad te se uputio na neke alternativne lokacije.

Oglas

Povezani VIDEO:

Jedan dio njih krenuo je prema svojim vikendicama u Primorje, uglavnom Crikvenici i Krku, te je na autocesti prema Rijeci pojačan promet.

No, kako doznajemo, policija je već naredila zatvaranje naplatne postaje Oštrovica za sav promet, a na naplatnoj postaji Kikovica policija je postavila nadzornu točku gdje se kontroliraju sva vozila, javlja Jutarnji list.

Naime, policija mora voditi evidenciju dolazaka na područje Primorsko-goranske županije radi koronavirusa te se vrši kontrola dolazaka svih vozila.

Stanovnike Zagreba rano jutros probudio je potres magnitude 5,3 po Richteru. Gužva u Savskoj ulici prema izlazima iz grada. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Od 13 sati policija je zatvorila i izlaze Delnice i Vrata na autocesti prema Rijeci. Očito se sav promet želi kanalizirati na izlaz Grobnik gdje policija, radi koronavirusa, ima nadzornu točku i kontrolira ulaz u županiju. Inače, prema posljednjim podacima promet na svim autocestama je vrlo malog intenziteta, javlja Jutarnji.

Kako doznajemo, pojačan je i promet iz smjera Zagreba prema istoku, no zasad na autocesti prema Lipovcu nema zatvaranja naplatnih postaja, kao ni na autocesti A1 prema Splitu. No, zbog bure je na toj autocesti za promet je zatvorena dionica Maslenica-Sveti Rok.

Exit mobile version