NIJE BILO OZLIJEĐENIH

Nakon sudara u tunelu Škurinje zapalilo se vozilo, velika kolona vozila između čvorova Orehovica i Škurinje prema zapadu

Foto. Facebook

Nakon prometne nesreće na riječkoj obilaznici (A7) velika kolona vozila između čvorova Orehovica i Škurinje u smjeru Rupe.

Na autocesti A7 na izlazu iz tunela Škurinje II u smjeru Rupe nešto prije 17 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila pri čemu je došlo do zapaljenja jednog vozila. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nakon prometne nesreće velika kolona vozila stvorila se između čvorova Orehovica i Škurinje u smjeru Rupe. Vozače molimo za strpljenje i da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7), na pojedinim dionicama autocesta, Jadranskoj magistrali (DC8), pojedinim cestama u Istri i na pojedinim graničnim prijelazima.

Foto: Facebook

Zbog povećane gustoće prometa vozi se usporeno na gradskim cestama i dionicama gdje traju radovi. Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi kolnika i mobilni radovi košnje. Vozače molimo za strpljenje i upozoravamo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari