POMOZITE IM

Galerija | Napuštenim njuškicama u riječkom azilu je jako hladno. Hitno se traže privremeni smještaji!

Napokon nam je stiglo pravo zimsko vrijeme i zimske temperature.

Iako smo se mi poveselili, nekima to jako teško pada. Napuštenim psima u azilu Društva za zaštitu životinja Rijeka je u ovom razdoblju godine jako hladno i vrijednim volonterima je potrebna sva pomoć.

Upravo iz tog razloga su odaslali apel na svojoj Facebook stranici, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Došlo je ono grozno vrijeme kada panično pokušavamo naći privremene smještaje za pse koji teško podnose zimu”, započeli su u objavi.

“Očito je već da nas hladni val neće zaobići. Iako svi gunđamo kako nema zime, kako ne možemo na skijanje, iako ne idemo nikada, kako ovo vrijeme nije normalno, mi se potajno veselimo. To nama znači mirne noći znajući da se ne smrzavaju.

Ne brinemo koliko je dekica, je li dovoljno slame, hoće li voda skroz zalediti….

Znate li da kad je u Rijeci 0, kod nas u azilu je -10?! Nas to uvijek plaši. I zato svake godine, pa tako i ove, tražimo privremene smještaje za te stare, bolesne i kratkodlake. One kojima će hladnoća najgore pasti.
Pogledajte pse kojima je najviše potreban smještaj, otvorite im vrata svog toplog doma, neka im ove zimu ne bude hladno” zaključili su u objavi.

Obratiti im se možete na broj: 091 133 11 62.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari