NASTAVAK KAMPANJE Pernar u Rijeci na još jednom ‘školskom hodočašću’: fotografira se s učenicima i profesorima te ih poziva na sastanak

Idi na originalni članak

Otkad je stigao, Pernar se fotografirao s učenicima i profesorima, a da održi status ‘zvijezde društvenih mreža’, sve je odmah objavio na svom Facebooku uz zamjetnu količinu srca i ostalih emotikona

Oglas

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar nastavlja svoju “školsku kampanju” pa je danas posjetio i škole u Rijeci odnosno riječko Veleučilište. Družio se s učenicima Elektroindustrijske i obrtničke škole, Ekonomske škole Mije Mirkovića, Gimnazije Andrije Mohorovičića, Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju. Posjetio je i studentski restoran Index.

Pernar se, otkad je stigao, fotografirao s učenicima i profesorima, a da održi status “zvijezde društvenih mreža”, sve je odmah objavio na svom Facebooku uz zamjetnu količinu srca i ostalih emotikona.

 

Kao i obično, Pernar je svoje druženje i govor pred učenicima prenosio uživo na svom Facebook profilu, a pohvalio se i kako su se učenici s njim družili usprkos tomu što je trajala nastava.

Pernaru je inače, zabranjen ulazak u škole.

“Ne slušajte što vam drugi govore. Znate li zašto ja imam 14.000 kuna plaću, saborski imunitet i slično? Jer sam bio hrabar u životu, morate biti hrabri. Morate slijediti svoje snove”, govorio je između ostalog Pernar okupljenim učenicima.

Exit mobile version