USPJEŠAN PROJEKT

Nastavlja se humanitarni projekt “Danas…za vas…!”; Poznata glazbena imena kuhaju za potrebite

Humanitarni projekt “Danas…za vas…!”, koji se pokazao doista sjajnim, nastavlja se u studenom i to jakom postavom iz glazbenog svijeta.

Nakon uspješna dva izdanja održanih u rujnu i listopadu, kada su Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke, Robert Ferlin te Josip Krmpotić, a nakon toga i poznata sportska imena Mirza Džomba, Alvaro Načinović, Zoran Ban, Branko Butković i Drago Žiljak, u ovaj humanitarni projekt uključit će se i poznata glazbena imena.

Podsjetimo, s ciljem dodatnog senzibiliziranja šire javnosti za osobe kojima je pomoć potrebna, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka je pokrenulo ovaj projekt koji se već prvim izdanjima pokazao itekako potrebnim i uspješnim.

Kako je najavio voditelj projekta Damjan Miletić prof., u srijedu 16. studenog, s početkom u 10 sati u Domu Crvenog križa na Pećinama, uz vodstvo kulinarskog stručnjaka NENADA POSAVCA kojem će se pridužiti prva hrvatska masterchefica SRĐANA JEVTIĆ te ravnateljica Crvenog križa Rijeka dr. sc. PETRA ŠULJIĆ, za potrebite će obroke pripremati: DAMIR URBAN, DAMIR KEDŽO, MARIO LIPOVŠEK BATTIFIACA, ANA KABALIN, DRAŽEN TURINA ŠAJETA, MARIO ŠIMUNOVIĆ i SAŠA MARKOVSKI.

U srijedu, 16. studenog u 10 sati tako će se nastaviti projekt koji će i u ovom izdanju pripremiti skoro tisuću obroka za one kojima itekako oni znače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari