NE IDITE AUTOM AKO NE MORATE! Danas poslijepodne velike prometne gužve u središtu Rijeke!

Foto: Ilustracija

Čitatelji portala Riječanin javljaju nam kako su se od željezničkog kolodvora do Zajčeve automobilom vozili 35 minuta!

Sredina tjedna, „rush hour“ kada se ljudi vraćaju s posla, ili idu na posao ili ponukani napokon vedrim nebom hitaju „u grad“ obaviti poneki poslić, doveli su danas poslijepodne do velikih prometnih gužvi u središtu Rijeke.

Čitatelji portala Riječanin javljaju nam kako su gužve naprosto nesnosne, i tvrde kako su se od željezničkog kolodvora do Zajčeve automobilom vozili 35 minuta!

Situacija je to koje smo se pribojavali kada je najavljena rekonstrukcija dijela Ulice Ivana Zajca započeta u kolovozu. Tijekom kolovoških vrućih dana situacija nije ekskalirala zahvaljujući činjenici da su mnogi Riječani koristili godišnje odmore u odredištima izvan grada, no početkom školske godine i povratkom u školsko-radnu kolotečinu situacija na gradskim prometnicama dodatno se usložnjava.

Stoga, danas ako baš ne morate, ne idite automobilom u grad kako ne bi i vi zapeli u nekoj od kolona na gradskim cestama kao što je ova na fotografiji našeg čitatelja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari