SJAJNA PRILIKA

Ne propustite riječki Big Bang Camp 2024: Transformirajte svoju ideju u tržišni proizvod!

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci organizira Big Bang Camp 2024, petodnevni program mentoriranja koji se održava u razdoblju od 11. do 15. rujna 2024. u Rijeci.

Program Big Bang Campa namijenjen je znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji razvijaju nove tehnologije i žele utvrditi njihov tržišni potencijal te izraditi hodogram pretvaranja tehnologije u proizvode i usluge koje imaju vrijednost na tržištu.

Ovogodišnji program provodi se u suradnji s Vesna Venture Capitalominvesticijskim fondom usmjerenim na transfer tehnologije i komercijalizaciju inovacija u ranoj fazi (proof of concept). Ukupna je vrijednost fonda 50 milijuna eura. Osim strukturiranog mentoriranja, najbolji timovi će imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade.

Big Bang Camp održat će se u Rijeci, u prostorima STEP RI-ja (Radmile Matejčić 10). Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike te uključuje smještaj i prehranu.

Prijave su otvorene do 21. srpnja 2024., a zaprimaju se putem web-stranice https://www.step.uniri.hr/javni-poziv/big-bang-camp-2024/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari