Nekulturni vozač BMW parkirao praktički na Korzo – i nitko mu ništa ne može!?

Foto: Facebook/S.D./NREF

Rijeku su u posljednje vrijeme preplavili nekulturni vozači koji bi valjda, da mogu, autom ušli i u stan, poslovni prostor ili apartman u kojemu borave

Posljednji u nizu krajnje bezobrazno parkiranih vozila je ovaj BMW snimljen danas praktički na Korzu, odnosno popločenoj šetnici uz Adamićevu ulicu, gotovo uz ulaz ugostiteljskog objekta.

Nemoguće je i pretpostaviti da bi netko pomislio da je to prostor za parkiranje vozila, dakle riječ je o čistom bezobrazluku i vozačkoj nekulturi. Da to ovaj vozač napravi u nekoj (zapadno)europskoj zemlji platio bi “masnu” kaznu?!

Kod nas, možda se i provuče bez kazne. Jer, kada smo zadnjih tjedana vidjeli ovako parkirana vozila u pješačkoj zoni na Trgu 128. brigade ili u Starom gradu, gotovo nas ništa više ne može iznenaditi – odnosno, može nas razočarati rad komunalnih redara i policije u ovome dijelu njihovih nadležnosti.

Što možemo dalje očekivati? Drive-in sladoled u obližnjim kavanama na Korzu…!?!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari