NEUGODNOSTI NA PLAŽI (2) Reagirao načelnik Općine Malinska-Dubašnica. Očito u stanju afekta!

Foto: malinska.hr

Više web portala, pa tako i naš, danas je prenijelo vijest o nasipavanju plaže u Malinskoj usred dana, i to pred predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem

Vijest naslovljenu “Neugodnosti na plaži na Krku svjedočio i šef Sabora: ‘Ovo ostavlja ružnu sliku Hrvatske’ izvorno objavljenu na portalu 24 sata prenio je i portal Riječanin, a sada prenosimo i reakciju načelnika Općinu Malinska-Dubašnica Roberta A. Kraljića koju je u obliku Facebook objave iznio na društvenoj mreži.

Reagiranje je očito iznio u stanju snažnog afekta jer je tijek njegovih misli mjestimice teško pratiti.

Objavu Roberta A. Kraljića prenosimo u cijelosti:

Dakle, savršen moment kako napraviti udarnu i neobičnu vijest i oblatiti Općinu Malinska-Dubašnica gdje taj isti načelnik u tom trenu nemože skočiti pred Pericom Ilibašićem na plaži Cuklićevo i reć mu : ČOVJEČE PA ČA ČINIŠ U PODNE MEĐU KUPAČIMA jer je dislociran !!!!???
ps:(onaj tko me malo bolje poznaje zna da bih skakao ispred njega i tražio ga da se makne isti moment ) na Ivanju 24.06.2019 g. !
Također ZNA SE da ću u 9 h biti na misi u Sv.Ivanu ( Dubašnica ) ili na svečanoj misi sa kardinalom u Vrbniku na poziv načelnika Vrbnika i ZNA SE da ću na kraju biti u 13h na svečanoj sjednici Općine Baška na poziv načelnika Općine Baška . Dakle NEMA ME U OPĆINI i to se ZNA !!!! Začudo moj voditelj kom.odsjeka ne zna za te “hitne” radove u podne , komunalni redari ne znaju da će se to radit danas,a narudžbenice za poslove nasipavanja za ovu tvrtku na potezu Rova-Cuklićevo nema jer je nisam potpisao . I gle čuda … Predsjednik Sabora je baš u tom momentu negdje blizu , kao i novinar i sve postaje udarna vijest u 24 sata ! Ovo stvarno deprimira i tko je zato kriv , naravno JA ! Dobro osmišljeno ,a sad Vi dragi ljudi prosudite dal je slučajno ili namjerno ? Da mi se da pljuvat u vlastiti obraz baš i ne .
Ispričavam se svim turistima i kupačima , posebice Predsjedniku Sabora što su morali otrpiti ovakve nebuloze . Bit će toga još , kako mi se čini ! ?“, napisao je u svojoj objavi na Facebooku Robert A. Kraljić, načelnik Općine Malinska-Dubašnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari