ZBOG NOVOG CJENIKA ZA PARKING

Neviđena sramota Zračne luke Rijeka: Pogledajte video – turisti vuku kofere do izlazne rampe. Zna se i zašto!

Zbog novog cjenika za parking turisti u Zračnoj luci Rijeka vukli su kofere do izlazne rampe. Više ui video prilogu!

Situacija u Zračnoj luci Rijeci: Nakon što su se iskrcali iz aviona, prošli potrebne provjere, turisti su umjesto da uđu u autobus morali odraditi podužu šetnju do rampe gdje su ih čekali prijevoznici. Za sve je kriv novi cijenik Zračne luke koji je za autobuse postao preskup.

“Ne pričamo tu o povećanju cijena od 2-3%, tu pričamo o 100%, 300% i 1000% povećanja cijena! Ulazak jednog autobusa prošle godine je bio 15 eura, ove godine je 360 eura, rekao je predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Tomislav Fain za Kanal Ri.

Tako su prijevoznici govorili jučer, a danas su ostali izvan kruga zračne luke kako ne bi platili, po njima, nenormalne cijene korištenja parkirališnog prostora i stajališta zračne luke.

“Ako usporedimo jedan transfer sa autobusom koji od Zračne luke Rijeka do grada Rijeke iznosi 300 eura -a tu je uključen i autobus i vozač i gorivo – i onda imamo Zračnu luku Rijeka koja postavi cijenu o ulasku jednog autobusa od 360 eura, što je značajno više nego sve ove druge usluge.”, kaže Fain.

I tako je danas prva grupa turista odradila prinudnu šetnju i stekla naravno loš prvi dojam o mjestu za odmor koji su izabrali.

Koliko će još te šetnje trajati ostaje za vidjeti, odnosno čeka se dogovor zračne luke i prijevoznika koji traže vraćanje starih cijena, piše Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari