NEVJEROJATNA PUSTOLOVINA „EKSPEDICIJE.NET“: Troje riječko-rapskih zaljubljenika u putovanja i sport kreću na put do „Kraja svijeta“!

 

Na pitanje „kako kugli odrediti kraj?“ odgovor će pokušati pronaći troje riječko-rapskih zaljubljenika u putovanja i sport, članova sportsko-avanturističke inicijative Ekspedicija.net, Kristina Ribarić, Vitomir Maričić i Vladimir Šoić.

Vladimir Šoić
Vladimir Šoić

Projekt pod nazivom Kraj svijeta (End of the world) započet će ove srijede, 23. rujna i u prvoj fazi obuhvatit će zemlje Bliskog istoka i jugoistočne Azije, te se nastaviti preko Australije i Novog Zelanda.

 Vladimir Šoić, Vitomir Maričić i Jakov Mišurac
Vladimir Šoić, Vitomir Maričić i Jakov Mišurac

Konačna destinacija samog projekta je Chatham island, mali otok u Pacifiku koji predstavlja dijametralno suprotnu točku u odnosu na polazište, Rijeku!

Vitomir Maričić
Vitomir Maričić

Budući da sama destinacija ne predstavlja cilj, već je cilj putovanje samo po sebi, ono će biti ispunjeno raznim sportskim i kulturnim aktivnostima koje za svrhu imaju upoznavanje lokalnih kulturnih i prirodnih specifičnosti kroz interakciju i sport.

ekspedicija3

Čitav projekt bit će isprecijecan nizom manjih projekata koji će uključivati niz sportova poput slobodnog penjanja, planinarenja, highlinea, biciklizma, kajakarenja kao načina upoznavanja kulturnog i prirodnog prostora zemalja koje se nađu na putu.

ekspedicija2

Projekt će trajati 10 do 15 mjeseci, bit će popraćen fotografijama i video zapisima i moći će se pratiti na Facebook stranici Ekspedicija.net.

Članovi Ekspedicije iza sebe imaju niz putovanja i projekata od Afrike, Azije, Australije do Južne i Sjeverne Amerike.

Vladimir Šoič

Fotografije: facebook Ekspedicija.net

ekspedicija1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari