FLIXBUS

Nikad brže i lakše do autobusnih karata: od sada ih možete kupiti u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora ˝Žabica˝

Idi na originalni članak

Riječani mogu zamijetiti zelene boje FlixBusa na kiosku iNovina u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora ˝Žabica˝

Oglas

FlixBus, kao jedan od najvećih prijevoznika putnika na linijama unutar Hrvatske i vodeći međunarodni prijevoznik putnika autobusima i vlakovima, s više od 5.600 destinacija diljem Europe i svijeta te preko 400 milijuna zadovoljnih putnika od početka poslovanja, započeo je novu suradnju s poznatim kioscima iNovine. 

„Izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti našu novu suradnju s kioscima iNovine, zahvaljujući kojoj smo omogućili dodatnih 200 prodajnih mjesta za FlixBus karte. Povezala nas je zajednička posvećenost potrošaču – putniku, kojeg stavljamo u središte našeg poslovanja, te smo zajedno osigurali laku i jednostavnu kupovinu karata,“ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

I dok su putnici ranije mogli kupiti kartu isključivo na autobusnim kolodvorima, dolaskom FlixBusa značajno su proširene mogućnosti kupovine. Sada je dostupno više od 600 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, što znači da putnici više nisu ograničeni na kupovinu karata isključivo na kolodvorima. Karte se mogu kupiti i na kioscima, u putničkim agencijama te na drugim označenim maloprodajnim mjestima, pružajući veću fleksibilnost i dostupnost.

Prijedlog: „Suradnja s FlixBusom savršeno se uklapa u našu strategiju širenja ponude i pružanja dodatne vrijednosti našim kupcima,” izjavio je Jurica Jurič iz iNovina. „Drago nam je što smo sada dio mreže prodajnih mjesta za FlixBus karte, čime omogućujemo putnicima još lakšu i bržu kupovinu. Od samih početaka našim korisnicima pružamo praktičnost i dostupnost široke palete usluga i proizvoda, pa tako sada mogu jednostavno kupiti i karte na najbližem kiosku, u bilo kojem trenutku.”

Rijeka je jedan od gradova gdje putnici svoju kartu mogu kupiti i na kioscima iNovina. Prodajno mjesto putnici mogu prepoznati po zelenim bojama FlixBusa te bojama iNovina. Osim što su dostupni diljem grada, osigurano je i prodajno mjesto u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora što omogućuje putnicima da izbjegnu ulazak u prostore kolodvora trenutne Žabice i s lakoćom preuzmu svoju kartu na označenom kiosku. Na ovaj je način ujedno pronađeno alternativno rješenje prodaji karata s obzirom da vodstvo kolodvora isto nije dozvoljavalo. 

˝Svrha ovakvog načina poslovanja jest jednostavnost putovanja, od istraživanja destinacija, planiranja te kupovine karata. Iako našim putnicima nudimo i online kupovinu karata putem web stranice i besplatne mobilne aplikacija, još uvijek imamo dovoljan broj putnika koji preferiraju kupovinu karte na fizičkom prodajnom mjestu. Kartu na kiosku, doslovno možete kupiti sa svojeg bicikla.˝ – dodaje Grbeša.

S obzirom na to da trenutni kapaciteti autobusnog kolodvora Žabica nisu adekvatni, grad Rijeka, uz podršku gradonačelnika, gradi novi autobusni kolodvor. Ovaj projekt, kao jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata u gradu, osigurat će modernu infrastrukturu i pružiti toplu dobrodošlicu turistima iz cijele Europe i svijeta. 

„FlixBus se kontinuirano trudi omogućiti dostupnost autobusnih karata u gradovima i manjim sredinama koristeći razna maloprodajna mjesta, no kvalitetni autobusni kolodvori i dalje su ključna komponenta prometne mreže svakog europskog grada. Također, oni predstavljaju prvi dojam koji turisti steknu pri dolasku. Stoga, kao Riječaninu, izuzetno mi je drago što će Rijeka napokon dobiti kolodvor kakav zaslužuje,” zaključuje Grbeša.

Exit mobile version