REAGIRANJE GRADA RIJEKE

Noćas objavljena snimka paleža zastave na Korzu stara je nekoliko mjeseci; Iz Grada najavili: “Opet ćemo ju izvjesiti”

Ilustracija

Noćas je na Instargram profilu korisnika rijecani.1987 objavljen kratak video na kojem se vidi grupica maskiranih počinitelja koja pokušava zapaliti zastave izvješene na zgradi Gradskog poglavarstva. Prva meta im je bila zastava duginih boja

Iz Grada Rijeke danas su izvijestili kako snimka noćnog paleža zastave s duginim bojama na zgradi Gradskog poglavarstva nije načinjena noćas, kada je objavljena na društvenim mrežama, već vjerojatno krajem prošle godine. To se vidi i po tome jer je izvješena i zastava Balthazargrada.

“Grad Rijeka to što se dogodilo nije prijavio policiji, jer je zastava te noći samo nagorena i oštećena, pa smo je samo zamijenili”, objasnili su iz Grada Rijeke uz najavu da će se o svemu uskoro i službeno oglasiti.

No od isticanja zastave duginih boja neće odustati. Kako su najavili, već idući tjedan zastavu će ponovno simbolički izvjesiti na zgradi Gradskog poglavarstva na Korzu.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske poručili su kako su i noćas po dojavi o objavi snimke paleži dodatno provjerili situaciju na Korzu, no stanje sigurnosti u središtu grada bilo je povoljno te nisu naišli na nikakve nezakonite radnje ovoga tipa. Također, priopćili su kako ih iz Grada nitko nije ranije obavijestio o predmetnom incidentu, što je potvrđeno i današnjim porukama iz Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari