NOĆI RIJEČKIH TRGOVA I PLAŽA: Najavljena riječka ljetna manifestacija koja unosi glazbu u srce grada!

Foto: Siniša Biljan

Noći riječkih trgova i plaža, manifestacija koja i ove godine oživljava srce grada i riječke plaže, ove godine održava se od 7. srpnja do 29. rujna na riječkim trgovima u Starom gradu i popularnim riječkim plažama

Na upravo održanoj konferenciji za medije u Primorskoj konobi, bogati program predstavili su Ines Boban – Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke te predstavnici organizatora – Iva Sušlić iz Promocije d.o.o., Lea Sečen iz Caffe bara Garçon, te Kristina Medarić i Ivan Turkalj iz Međunarodnog festivala folklora.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima te ove godine s uključenim riječkim plažama pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.

Četiri su trga koja će na svojim atraktivnim prostorima ugostiti ovu manifestaciju – Trg Ivana Koblera, Trg Riječke rezolucije, Pavlinski trg te se ove godine priključuje i Trg Šišmiš. Četiri lokacije i cijeli niz glazbenih pravaca koji se u opuštenoj ljetnoj atmosferi trude zadovoljiti najširi spektar ukusa gledatelja ove godine također su nadopunjeni programima na možda najugodnijim riječkim ljetnim lokacijama – riječkim plažama.

Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak (u privitku) u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova i plaža“, predstavljena i ostala događanja od srpnja do rujna.

Neka dugo i zabavno toplo ljeto počne!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views