NOĆI RIJEČKIH TRGOVA Karin Kuljanić, Dijagnoze band i mEmenTo u srcu grada

Nova ljetna manifestacija, Noći riječkih trgova, u danima pred nama donosi još tri glazbena nastupa koja će ponovno oživjeti samo srce grada

U sklopu „Četvrtka na Koblerovom“, na ovom trgu 27. srpnja od 20 do 24 sata svira grupa mEmenTo, a na Pavlinskom trgu isti dan s početkom u 21 sat nastupa Karin Kuljanić, te u subotu 29. srpnja u 21 sat Dijagnoze band.

Karin Kuljanić,

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.

Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari