BILI SMO NA OTVORENJU SHOETIQUE TRGOVINE

Nogometaši Rijeke posjetili novu trgovinu u Tower centru, ‘sportske’ artikle razgledali sportaši i osobe iz javnog života

Osma poslovnica Shoetiquea otvorena je u Tower Centru Rijeka. Sportski luksuz, uz prepoznatljiv interijer koji odiše elegancijom i jedinstvenošću, privukao je brojne poznate, a otvorenje je uz dobru atmosferu i brojne osobe iz javnog i sportskog života, pratila odlična glazba, hrana i piće dobrodošlice.

Igrački NK Rijeka, Niko Janković, Toni Fruk te trener NK Rijeka, Željko Sopić i njegov pomoćnik Radomir Đalović, nisu krili oduševljenje što je u njihov grad konačno stigao brend nogometne modne ikone Cruyff. Kažu kako sad znaju gdje će ubuduće shoppingirati, te kako sljedeći put dovode i ostatak momčadi koji jučer nije mogao doći zbog drugih obveza ili ozljeda kao što je reprezentativac Marko Pjaca.

Shoetique je poznati brend sportske luksuzne odjeće koji uskoro puni okruglih 10 godina od svog prvog otvorenja dućana u poznatoj zagrebačkoj Masarykovoj ulici. Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff.

Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom,
Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Brandovi u ponudi: Cruyff, Mercer, Ghoud, Off The Pitch, L’ascolana, Benjamin Berner, I Clip, Jason
Markk, 47, Goorin Bros te mnogi drugi.

Nogometašima, za koje je opće poznato da su jedni od glavnih ambasadora ovog brenda, pridružile su se i druge javne osobe koje su svojim dolaskom podržali otvorenje novog dućana u Rijeci.

Riječani i Riječanke, ovaj vikend idealna je prilika da si sportski luksuz priuštite uz 30% popusta povodom Black Friday akcije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari