NOVA LJETNA MANIFESTACIJA: „Noći riječkih trgova“ u srce grada donose zanimljive glazbene izvođače

Ljetni mjeseci u Rijeci dobili su još jednu manifestaciju koja će oživjeti samo srce grada – „Noći riječkih trgova“ koji će od 6. srpnja pa sve do 14. rujna provlačiti glazbu kroz riječki Stari grad

„Noći riječkih trgova“ najavljene su na jednom od njih, na terasi Garçon bara na Koblerovom trgu, a bogati program predstavili su Ines Boban – Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke te predstavnici organizatora – Iva Sušlić iz Promocije d.o.o. i Dean Dujmić iz Caffe bara Garçon.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.

Tri su trga koja će na svojim atraktivnim prostorima ugostiti ovu manifestaciju – Trg Ivana Koblera, Trg Riječke rezolucije te nedavno renovirani i uljepšani Pavlinski trg. Tri lokacije i cijeli niz glazbenih pravaca koji se u opuštenoj ljetnoj atmosferi trude zadovoljiti najširi spektar ukusa gledatelja.

Koblerov će trg u organizaciji Bistro-pizzerije „Maslina na Zelenom trgu“ i tvrtke Atmosfera d.o.o . biti najživlji četvrtkom – od 6. srpnja do 14. rujna do 20 do 24 sata svirat će se u sklopu programa „Četvrtkom na Koblerovom“. Do sada su najavljeni nastupi grupa mEmenTo, By The Way Band i Love Runners, a program će se dopunjavati s vremenom. Koncerti na Koblerovom trgu su besplatni.

Na Trgu Riječke rezolucije nastupit će dvije dive – violončelistica Ana Rucner 15. srpnja i cijenjena sarajevska umjetnica, interpretatorica sevdalinki Amira Medunjanin 20. srpnja. Programe na Trgu Riječke rezolucije organizira tvrtka Promocija d.o.o., a karte za koncerte mogu se kupiti u pretprodaji u Dallas Music Shopu – 60 kn za koncert Ane Rucner ili 80 kn dva dana prije samog koncerta te 80 kn za koncert Amire Medunjan, tj. 100 kn dva dana prije koncerta.

Promocija d.o.o. realizira programe i na Pavlinskom trgu, a Riječane i njihove goste zabavljat će Karin Kuljanić 27. srpnja i Dijagnoze Band 29. srpnja, uz besplatan ulaz na oba programa.

Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna, uključujući i Riječke ljetne noći, Ljeto na Gradini, događanja po riječkim beach barovima, muzejima, galerijama, klubovima…

Neka dugo i zabavno toplo ljeto počne!

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views