Novi Dom zdravlja u Novom Vinodolskom u završnoj fazi izgradnje

Foto: Pgž

Predstavnici Primorsko-goranske županije zajedno sa gradonačelnikom Velimirom Piškulićem i predstavnicima izvođača radova GP KRK-a obišli su gradilište novog Doma zdravlja u Novom Vinodolskom

Na novom Domu zdravlja radi se intenzivno posljednjih nekoliko mjeseci i trenutno je u završnoj fazi realizacije. Završeni su svi grubi građevinski radovi te se pristupilo realizaciji finih radova koji se izvode u unutrašnjosti novoizgrađene zgrade.

Projekt koji obuhvaća izgradnju objekta procijenjene vrijednosti 11.292.827,50 kn (s PDV-om) primjer je uspješne suradnje Primorsko-goranske županije kao investitora i Grada Novog Vinodolskog koji je za ove potrebe ustupio dio svojeg zemljišta.

Novi Dom zdravlja prostirat će se na površini od ukupno 1.809 četvornih metara na kojoj će se smjestiti ordinacije obiteljske medicine, stomatologije, pedijatrije, patronažne službe, medicinsko-biokemijski laboratorij te turistička ambulanta.

U projekt izgradnje novog Doma zdravlja krenulo se s ciljem ujednačavanja i poboljšanja kvalitete zdravstvene zaštite te povećanja njene dostupnosti kako mještanima Grada Novog Vinodolskog tako i njihovih gostiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari