REDIZAJN

Novi, moderniji i sadržajniji Riportal – samo za vas!

Drage čitateljice, dragi čitatelji Riportala,

Nakon sedam godina uspješnog druženja s vama došao je trenutak da Riportal dobije novi izgled i još više poboljša svoju funkcionalnost i dostupnost sve većim potrebama korisnika.

Nakon osluškivanja vaših prijedloga i/ili kritika te želje da se razvijamo u skladu s najnovijim digitalnim trendovima, odlučili smo udahnuti novi život vašem omiljenom informativnom portalu.

U suradnji s našim partnerima dugo smo planirali i pripremali redizajn naših stranica a rezultat toga rada je pred vama – novi vizualni identitet Riportala i brojna tehnička poboljšanja.

Vodeći se svjetskim standardima, želja nam je bila podići Riportal na još višu razinu, prilagoditi ga vama, našim čitateljima, te povećati preglednost sadržaja kojeg svakodnevno produciramo.

Cijeli portal je redizajniran i izričito se razlikuje od prethodnog izgleda, a vjerujemo da će vam se takva poboljšanja jako svidjeti.

U svjetlu aktualnih trendova i trenutno vrlo popularnog pravila “mobile first” posebno smo ponosni na mobilnu verziju koja se vizualno razlikuje od dosadašnje i omogućit će čitateljima jednostavno i lako pregledavanje sadržaja putem pametnih telefona – u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Potrudit ćemo se još više da vam što brže i na što atraktivniji način ponudimo nove vijesti, (video) izvještaje i osvrte na događaje iz Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatske i svijeta. Jer bez zanimljivog i korisnog sadržaja i najbolja tehnološka i vizualna rješenja padaju u drugi plan. Ne sumnjamo da će se s ovim vizualnim i tehnološkim novitetima Riportal svidjeti još većem broju čitatelja kojih prosječno, prema neovisnim istraživanjima, mjesečno ima oko 400 tisuća (jedinstvenih čitatelja). Također, Facebook profil Riportala prati gotovo 70 tisuća ljudi.

Na samom smo početku testiranja rada novog Riportala i svjesni smo da neke stvari neće odmah funcionirati na najvišoj razini, pa vas sve molimo za strpljenje. Nadamo se da će vam se novi vizualni identitet Riportala svidjeti, te da ćete nas nastaviti čitati i pratiti kao i do sada.

Ako imate komentare, kritike i/ili prijedoge oko novog izgleda Riportala javite nam se putem email adrese urednik@riportal.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari