EVO KOJE SVE SADRŽAJE NUDI

Video | Novi studentski prostor Slatko&Slano otvara svoja vrata u samom centru Rijeke!

U samom centru grada otvara se Slatko i Slano, multinamjenski prostor za sve studente i građane. Uključivat će odjeljak za druženje, učenje i ugostiteljski dio.

-”Ideja je da u jednom prostoru imamo restoran koji je a la cart, u kojem mogu svi građani Rijeke zajedno sa studentima i zaposlenicima objedovati i dobiti jednu posebnu hranu koja nije samo ona koja se nudi u Indexu.

Nadamo se da ćemo dobiti iksicu po otvorenju restorana tako da će tu moći dobiti tri menija ona minimalna gdje će moći odabrati po povoljnijim cijenama. S druge strane imamo studentski klub, dakle prostor koji je namjenjen za studente, koji je spojen sa sveučilišnom knjižnicom kroz stepenice koje smo našli kad smo radili zid.Kapacitete imamo dvojake. Dakle nekih 55 u restoranu, 25 u studentskom dijelu I mi smo već predali zahtjev za teresu koja bi isto tako trebala biti lijepa na ovom prekrasnom gradskom trgu.rekao je predsjednik Upravnog vijeća Studentskog centra Rijeka Alen Jugović. U novi ugostiteljski prostor, Sveučilište je uložilo nešto više od pola milijuna eura, piše Kanal Ri.

Cilj objekta je povećanje ponude za riječke studente.

-”Bit će tri konobara zasada, za početak dok ne krene terasa, a kada krene terasa bit ćemo u malo većem broju. Kakva je ponuda, što se priprema? Ponuda bit će od raznoraznih jela toplo-hladnih, narezaka, od toplih bit će brudeti, riblje, mesne, svega, rekao nam je konobar Boris Kalić.

Slatko i Slano svoja vrata otvara u ponedjeljak, a bit će na usluzi svim posjetiteljima radnim danima do 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari