KORISNICI ĆE UŽIVATI

Novo ruho školske sportske dvorane Osnovne škole Pehlin: Postavljen novi parket, Grad investirao 103.000 eura

U Osnovnoj školi Pehlin sredinom ožujka završeni su radovi na postavljanju novog parketa u školskoj sportskoj dvorani vrijedni oko 103.000 eura i financirani iz decentraliziranih sredstava namijenjenih za održavanje objekata osnovnih škola Grada Rijeke.

Radovi su obuhvatili trajnu sanaciju školske sportske dvorane, odnosno uređenje nove sportske površine u zatvorenom prostoru, za višenamjensku sportsku uporabu.

U sklopu sanacije dvorane zamijenjena je podna obloga postojećeg parketa s podkonstrukcijom uključujući sve slojeve poda do nosive konstrukcije. Iscrtane su nove linije igrališta na novopostavljenom parketu te zamijenjena sportska oprema (“švedske” ljestve). Sanirani su i zidovi (ličenje i postava meke zaštite) i saniran strop.

Izvođač radova bila je tvrtka TOME d.o.o., Prikešte 14, 51513 Omišalj, a za aktivnost nadzora radova bio je zadužen KLing d.o.o., 51000 Rijeka, Dražice 138, Zamet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari