OBAVIJEST Dio Pehlina i Viškova u četvrtak tijekom dana bez vode

Dio Pehlina i Viškova u četvrtak, 1. lipnja ove godine, u vremenu od 8:00 do 19:00 sati bit će bez vode

KD VIK obavješćuje korisnike da će u četvrtak, 1. lipnja ove godine, u vremenu od 8:00 do 19:00 sati biti obustavljena isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga na području Pehlina i Viškova i to u ulicama:

FURIĆEVO od kućnog broja 1 do 30, 37/a do 38/b i 81 do 90,
KAPITI,
MARINIĆI,
MUČIĆI,
DRAGA,
BEZJAKI,
TRAMPOV BREG,
TRAMPI,
TURKOVO od kućnog broja 40 do 83,
ŠTEFANI,
STRAŽA,
PLASI,
LUČINIĆI,
STUPARI,
BARETIĆEVO
ANDROV BREG od kućnog broja 25/a do 42.

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterni koje će kružiti navedenim ulicama.

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra, KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. te se može dobiti i telefonski na broju 211 906.

Molimo sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, molimo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Razlog privremenog prekida usluge vodoopskrbe su radovi na izvedbi mimovoda kako bi se osigurala kontinuirana isporuka vode tijekom rekonstrukcije 170 m postojećeg vodovoda te izgradnje 245 m fekalnog kolektora u sklopu sanacije raskrižja na županijskoj cesti ŽC 5025, rotor Marinići.

Izvođač građevinskih radova je ISKOPI I TRANSPORTI BELOBRAJDIĆ d.o.o. Delnice, dok će stručni nadzor nad izvođenjem radova obavljati PLAN-MAR d.o.o. Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari