Obavijest riječkim vozačima: Zbog izvanrednog prijevoza tereta promet će se privremeno obustaviti u dijelovima grada i prigrada

Photo: Ilustracija (Josip Regovic/PIXSELL)

PU primorsko-goranska izvijestila je da će se između 1. i 2. ožujka od 23 sata izvanredni teret kretati trasom

Od 1. do 6. ožujka planiran je izvanredni prijevoz tereta (industrijska oprema) od Rijeke do granice s Republikom Slovenijom. Teret bi se prevozio isključivo tijekom noći, u više etapa na području više županija:  Rijeka – Karlovac- Glina – Petrinja – Sisak –Kutina – Virovitica – Koprivnica – Varaždin  do graničnog prijelaza Dubrava Križovljanska .

Obavještavaju se vozači da će se između 1. i 2. ožujka (nedjelja na ponedjeljak) od 23 sata izvanredni teret kretati na području Policijske uprave primorsko-goranske sljedećom trasom:

RIJEKA (Luka/Žabica) – DC8 (Riva)- Ribarska-Titov trg – Franje Račkog- DC3 (Svilno)- DC3 (Čavle) – DC3 – NP Kikovica –  čvor Oštrovica (suprotan smjer, odnosno smjer  Zagreb – Rijeka)  – DC501 Oštrovica – Gornje Jelenje-Delnice- do mjesta Rim.

Planirani dolazak u mjesto Rim je 2. ožujka u ranim jutarnjim satima, oko 5,30 sati. Nastavak pratnje izvanrednog prijevoza tereta od mjesta Rim planiran je 2. ožujka oko 23 sata.

Napominju da će 2. ožujka oko 1 sat, zbog prolaska tereta u suprotnom smjeru promet dionicom autoceste A6 od Oštrovice do Kikovice, u smjeru Rijeke biti obustavljen na oko 15 minuta do prolaska tereta.

Na pojedinim dionicama na kojima je otežano mimoilaženje zbog širine ceste i dimenzija tereta, promet će biti povremeno zaustavljan  te će ga regulirati policijski službenici.

Mole se vozači za razumijevanje i pridržavanje uputa policijskih službenika, koji su u pratnji izvanrednog prijevoza tereta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari