BORBA S KORONAVIRUSOM

Obersnel uputio apel Riječanima: ”Vodeći računa o sebi, brinemo za cijelu zajednicu…”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel uputio je apel građanima da poštuju novodonesene epidemiološke mjere za područje Primorsko-goranske županije

Gradonačelnik Obersnel osvrnuo se na uvođenje strožih epidemioloških mjera za područje Primorsko-goranske županije za razdoblje od 12. do 26. travnja, koje između ostalog nalažu zabranu svih javnih događanja i okupljanja, obustavu rada trgovina odjeće i obuće, ograničenje radnog vremena ostalih trgovina do 19 sati, kao i rada na terasama ugostiteljskih objekata.

„Koliko će mjere polučiti rezultate, vidjet ćemo u narednih dva tjedna, ali vjerojatno nije bilo druge mogućnosti da se pokuša spriječiti daljnje širenje pandemije, pogotovo uvažavajući činjenicu da su zdravstveni kapaciteti blizu svojih maksimalnih potencijala i daljnje širenje i da bi povećanje broja oboljelih, kao i onih koji traže hospitalizaciju dovelo do dodatnih problema. Nemam drugo nego apelirati na sve građane da vode računa o sebi, jer vodeći računa o sebi vode računa i o svojoj obiteljima, svojim kolegama na poslu i cijeloj zajednici“, poručio je gradonačelnik Obersnel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari