PRIGODAN PROGRAM ODRŽAN

Obilježena 75. godišnjice osnutka OŠ/SE Belvedere

Prigodnim programom na kojem je sudjelovala i zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan proslavljena je 75. godišnjica osnutka OŠ/SE Belvedere

Obljetnički i rođendanski program pripremili su učenici i profesori škole.

Brojne uzvanike, među kojima su bili i predsjednik Izvršnog vijeća Talijanske unije Marin Corva, predsjednica Vijeća talijanske nacionalne manjine Grada Rijeke Irene Mestrovich, obitelji trenutnih učenika, bivši učenici i zaposlenici škole pozdravio je ravnatelj škole Denis Stefan istaknuvši kako uspjeh škole ovisi o dobrom kolektivu koji svjesno i savjesno odgovara na sve izazove.

Na obljetnici je čestitala i zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan zahvalivši na predanom radu i posvećenosti svom zvanju svim djelatnicima škole, kao i učenicima i njihovim roditeljima.

U sklopu programa održane su sportske igre, učenici su pokazali svoje plesno i pjevačko umijeće, održana je likovna radionica, STEM prirodoslovno-matematička radionica te prigodan kviz.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari