DOBRODOŠLA POMOĆ

Obitelj Lürssen donirala 80.000 kuna vrtićima u Opatiji, Lovranu, Matuljima i M. Dragi te Dječjem domu u Lovranu

I ovog je prosinca za dječje vrtiće na Liburniji stigla donacija vlasnika tvrtke Gitone Kvarner, obitelji Lürssen

Ukupno je doniran iznos od 80.000 kuna korisnicima vrtića Opatija, Lovran, Matulji i Mošćenička Draga te Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić Lovran. Svaka ustanova primila je odgovarajuću uplatu temeljenu na broju polaznika.

Opatijskom vrtiću koji djeluje na pet lokacija uplaćeno je 37.670 kuna, matuljski vrtić dobio je 34.581 kuna, dječji vrtić iz Mošćeničke Drage darovan je s 2.636 kuna dok je dom Ivana Brlić Mažuranić Lovran dobio 5.198 kuna.

U ime gospodina Lürssena donaciju je uručio predsjednik Uprave Gitone Kvarner d.o.o. Johannes Böck, koji je rekao kako s veseljem nastavlja ovu prosinačku tradiciju darivanja u korist djece na Liburniji.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Biljana Šuša istaknula je kako je prošlogodišnja donacija omogućila opremanje pojedinih prostorija informatičkom opremom, a ovogodišnja donacija bit će uložena u istu namjenu.

Prigodnom okupljanju u opatijskom vrtiću nazočili su gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin, njegova zamjenica Kristina Đukić te u ime Općine Matulji, zamjenik načelnika Eduard Baćić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari