NAPOKON!

Od 8. veljače Bazeni Kantrida ponovno se otvaraju građanstvu!

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Od ponedjeljka, 8. veljače plivališta Bazena Kantrida ponovno će biti dostupna za korištenje građanstvu i rekreativnim udrugama.

Građanima i rekreativnim udrugama na raspolaganju su oba olimpijska bazena, u  terminima koji su dostupni na mrežnim stranicama Rijeka sporta.

Ulazak u prostore svlačionica bit će organiziran u manjim grupama te Rijeka sport moli sve korisnike za strpljenje prilikom kupovine karata i preuzimanja narukvica za ormariće.

Korisnici su obavezni pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera i to:

službeno osoblje prilikom dolaska mjerit će tjelesnu temperaturu (korisnicima s tjelesnom temperaturom iznad 37,2˚C neće biti dozvoljen ulazak na objekt);
obavezno upisivanje u evidencijske liste koje će dobiti na recepciji;
minimalno zadržavanje u svlačionicama;
korisnici neće biti u mogućnosti koristiti tuševe;
obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje 2m;
pravilno nošenje maski za lice u svim prostorima objekta osim tijekom aktivnosti u bazenu.
Zbog epidemioloških mjera Bazeni Kantrida od 28. studenog 2020. do 1. veljače bili su otvoreni samo za klubove i sportaše koji se natječu u najvišim rangovima natjecanja.

Od 1. veljače plivališta su otvorena za ostale klubove i sportaše, a od 8. veljače se otvaraju i za građane i rekreativne udruge.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views