ŽUPANIJSKI STOŽER

Od danas u Rijeci opet na raspolaganju i Pfizerovo cjepivo

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nestašica cjepiva nije dugo potrajala. Od petka 7. siječnja Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije opet cijepi svim vrstama cjepiva

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije u petak, 7. siječnja u dvorani na Zametu provodit će cijepljenje opće populacije bez prethodnog naručivanja. Građanima će biti dostupna cjepiva svih proizvođača, a cijepiti se može od 08:00 do 18:30 sati.

Podsjećamo, u dvorani na Zametu građani se mogu cijepiti svakog radnog dana od 8:00 do 18:30 sati, a subotom u zgradi NZZJZ PGŽ , na adresi Krešimirova 52a, u istom terminu.

Ostale dane od ponedjeljka do petka u prizemlju zgrade Zavoda organizirano je cijepljenje isključivo za trudnice, posebno naručene pacijente i pacijente s indikacijom za istovremenu primjenu drugih cjepiva zajedno s cjepivom protiv bolesti COVID-19.

NZZJZ PGŽ poziva sve građane koji još nisu primili booster dozu, da s obzirom na zabrinjavajuću epidemiološku situaciju s omikron sojem COVID-19, to učine što prije kako bi zaštitili sebe i druge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari