PRIVREMENO RJEŠENJE

Od ponedjeljka nova regulacija prometa na Rešetarima zbog izgradnje vodovodnog ogranka

Ilustracija: Riportal - M.L.

Od 20. rujna ove godine u naselju Rešetari u Kastvu uvodi se nova regulacija prometa zbog radova na izgradnji vodovodnog ogranka.

Nova privremena regulacija prometa bit će na snazi do 3. listopada ove godine. Njome će biti zabranjen promet u dužini od 40 metara kružnom ulicom sjeverno od kuće Rešetari 71.

Nadalje, jednosmjerna nerazvrstana cesta u dužini od 200 metara od kućnog broja 71 do 6 u Rešetarima postaje dvosmjerna samo za prolazak autobusa prigradskih linija i stanara koji u njoj žive pri čemu će se dvosmjerni promet odvijati jednim prometnim trakom naizmjence uz regulaciju semaforima te će i nadalje stanarima tog dijela ulice biti omogućeno da svoja vozila parkiraju u sjevernom kolničkom traku. Svi ostali sudionici u prometu preusmjeravat će se južnom prometnicom.

Privremena prometna regulacija bit će regulirana uz semafore i prometnim znakovima. Autobusna stajališta ostaju na trenutnoj poziciji i ne mijenjaju se.

Gradnja vodovodnog ogranka u dužini od 54 metra u naselju Rešetari započela je krajem kolovoza ove godine. Investicija je vrijedna 188.907,00 kn (bez PDV-a).

Planirani završetak radova predviđenih ovom investicijom je sredina listopada ove godine. Investitor je Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari