DOBRO ĆE DOĆI

Od ponedjeljka ponovno “baje” u mjesnim odborima. Riješite se glomaznog otpada!

Od ponedjeljka, 18. svibnja ponovno se uspostavlja usluga odvoza glomaznog otpada u količini do dva m³ godišnje na obračunskom mjestu korisnika, obavještavaju iz KD Čistoća

Kao i do sada, korisnici usluge moraju podnijeti ispravno i u cijelosti popunjen zahtjev za odvoz glomaznog otpada te ga dostaviti prema uputama dostupnim na mrežnim stranicama KD Čistoća.

Po istim uvjetima građani umjesto odvoza glomaznog otpada mogu naručiti odvoz zelenog otpada nastalog orezivanjem vrtova i okućnica.

Od 11. svibnja opet su otvorena reciklaža dvorišta Mihačeva draga i Pehlin, a korisnici se pozivaju na poštivanje preventivnih mjera s ciljem zaštite od širenja zaraze koronavirusom.

Od 20. travnja ponovno se prikuplja glomazni otpad putem baja po mjesnim odborima. Usluga prikupljanja krupnog otpada putem spremnika od 5 m3 pruža se prema važećem rasporedu koji je dostupan na mrežnim stranicama pojedinih mjesnih odbora Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari