ODLIČNO! U nedjelju u Rijeci besplatno turističko vođenje gradom povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Na području Kvarnera događanje organiziraju Udruga turističkih vodiča Kvarner i Udruga turističkih vodiča Liburnia

U sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske uz potporu Hrvatske turističke zajednice, a povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske dana 14. siječnja (nedjelja) s početkom u 12 sati će organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a; radi se o organizaciji besplatnih vođenja u oko 40 gradova s početkom u isto vrijeme.

„Želja nam je obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske te ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske, kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine, koja je jedino što nas izuzima od globalizacije. Ovom akcijom želimo istaknuti i važnost Pravilnika o zaštićenim lokalitetima koji je u izradi. Naime, zaštićeni lokaliteti će biti jedina mjesta na kojima će djelatnost turističkih vodiča i predstavljanje naše zemlje moći obavljati vodiči koji su educirani isključivo u Republici Hrvatskoj.“, ističu u priopćenju iz Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske.

Na području Kvarnera događanje organiziraju Udruga turističkih vodiča Kvarner i Udruga turističkih vodiča Liburnia.

Svi zainteresirani građani pozivaju se da se pridruže događanju, u nedjelju 14. siječnja u 12 sati na sljedećim lokacijama: Na Mostu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u Rijeci, ispred Svetišta Majke Božje Trsatske na Trsatu, ispred Gradske lože u Kastvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views