OD 2017.

Održan oproštajni prijam za generalnog konzula Republike Srbije u Rijeci Gorana Petrovića

Riječki gradonačelnik Marko Filipović i pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika, Gradskog vijeća i mjesnu samoupravu Verena Lelas Turak primili su u oproštajni prijam generalnog konzula Republike Srbije u Rijeci Gorana Petrovića.

Generalni konzul Republike Srbije u Rijeci Goran Petrović na toj je dužnosti u Rijeci od 2017.g. Od uspostave diplomatskih odnosa Hrvatske i Srbije, generalni konzul Petrović sedmi je po redu generalni konzul ili konzul-žeran u Rijeci. U pratnji generalnog konzula bio je konzul Nenad Maričić.

Gradonačelnik Filipović zahvalio je generalnom konzulu Goranu Petroviću na plodnoj i dobroj suradnji zaželjevši mu uspješan nastavak karijere.

Generalni konzulat Republike Srbije u Rijeci surađuje sa svim institucijama u našem kraju, radeći na uspostavi konzularno-pravne zaštite državljana Republike Srbije i zaštiti prava srpske manjine u ovom dijelu Hrvatske, te daje svoj doprinos jačanju gospodarske i kulturne suradnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari