U PROSTORIJAMA PGŽ

Održana 4. sjednica Otočnog partnerstva Primorsko-goranske županije

U prostorijama Primorsko-goranske županije održana je 4. sjednica Otočnog partnerstva Primorsko-goranske županije. Predstavnicima otočnih dionika – građana, poduzetnika i javnih tijela predstavljen je postupak prikupljanja projektnih prijedloga s potencijalom za sufinanciranje iz Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027.

Primorsko-goranska županija i javna ustanova „Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije“ su sastavile listu od 20 projektnih prijedloga razvoja otoka koje će uputiti Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u daljnji postupak dodjele 31,7 mil. eura bespovratnih europskih sredstava. Za preostale prikupljene projektne prijedloge će predložiti nadležnom Ministarstvu njihovu dodatnu razradu i naknadno uključivanje u postupak dodjele europskih sredstava.

Otočno partnerstvo Primorsko-goranske županije je prihvatilo listu projektnih prijedloga te se složilo s daljnjim proaktivnim pristupom županijskih tijela prema nadležnom Ministarstvu u svrhu poticanja razvoja otoka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari