VELIKO ZANIMANJE ZA POSJET

OGROMAN INTERES! „Planule“ sve besplatne ulaznice za obilazak Palače šećerane u Noći muzeja

Sve besplatne ulaznice koje su u Muzeju grada Rijeke pripremili za posjetitelje dviju muzejskih lokacija u Noći muzeja, 29. svibnja 2021., “planule” su.

Moglo ih se podići na ulaznom pultu Palače šećera od 27. siječnja u 13 sati i zanimanje za njih bilo je takvo da su već istog poslijepodneva sve preuzete. To se odnosi i na ulaznice za obilazak stalnog postava po vijesti Rijeke u Palači šećera i na ulaznice za posjet izložbi “Riječki torpedo – prvi na svijetu” u skladištu na Žabici.

Zanimanje za posjet objema izložbama i dalje je veliko, telefoni u Muzeju stalno zvone u želji za još ponekom ulaznicom. To je dobra vijest, Riječani vole svoju baštinu, ali se mora uzeti u obzir kako je broj posjetitelja muzejskim prostorima ograničen zbog epidemioloških zaštitnih mjera. Kako za druge slične ustanove u Hrvatskoj, tako i za Muzej grada Rijeke. Dodatnih ulaznica za ovogodišnju Noć muzeja, dakle, neće biti.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari