OBILAZAK PALAČE ŠEĆERANE

OGROMAN INTERES: Podijeljene sve ulaznice za besplatan obilazak Palače šećerane

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Novi postav Muzeja grada Rijeke izazvao je veliki interes. Podijeljeno je svih 2350 ulaznica za besplatni obilazak Palače šećerane koje su građani mogli podignuti u Ri Infu na Korzu.

U sklopu otvorenja riječke Palače šećerane za građane su organizirani besplatni vođeni obilasci stalnog izložbenog postava Muzeja grada Rijeke koji traju do subote, 21. studenoga 2020. godine. Za tu prigodu Muzej grada Rijeke osigurao je 2350 besplatnih ulaznica i prilagodio razgledavanje Palače sukladno epidemiološkim mjerama.

Svi termini za besplatni obilazak Palače šećerane ispunjeni su, odnosno, podijeljene su sve besplatne ulaznice predviđene za tu priliku.

Nakon 21. studenog počinje redovni rad Muzeja grada Rijeke u Palači, a detalji o načinu na koji će se organizirati razgledi u nastavku, kao i cijene ulaznica i ostale informacije, bit će objavljene do kraja ovoga tjedna, usklađeno s epidemiološkom situacijom koja će biti na snazi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari