OIBLJEŽAVANJE DANA DRŽAVNOSTI Položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na poginule branitelje

U povodu Dana državnosti te u znak sjećanja na poginule hrvatske branitelje, delegacija Grada Rijeke položila je vijence i zapalila svijeće ispred spomen obilježja u Aleji hrvatskih branitelja i ispred Središnjeg križa na Centralnom gradskom groblju Drenova, na Mostu hrvatskih branitelja na Delti te ispred spomenika na groblju Trsat.

U ime Grada Rijeke vijence su položili predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Tihomir Čordašev, zamjenik gradonačelnika Nikola Ivaniš, pročelnik Odjela za kulturu Ivan Šarar, pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić, pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Željko Jurić, ravnateljica Direkcije za razvoj, urbanizam i ekologiju Eda Rumora i savjetnik za zaštitu i spašavanje i obrambene pripreme Goran Šarić.

Obilježavanju su također prisustvovale delegacija Primorsko-goranske županije predvođena zamjenikom župana Markom Borasom Mandićem, delegacija Policijske uprave primorsko-goranske, udruga proizašlih iz Domovinskog i Drugog svjetskog rata i druge.

Foto: Grad Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari