OD 1. KOLOVOZA

Galerija | Okusi Kvarnera nudit će se u zrakoplovima Croatia Airlines-a

Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica i Croatia Airlines od 1. kolovoza do 30. studenoga 2023. godine provode zajednički promotivni projekt „Okusi Kvarnera“.

U tom će se razdoblju u zrakoplovima Croatia Airlines-a posluživati posebno osmišljeni obroci, koji se temelje na kulinarskoj raznolikosti kvarnerskog područja u kojoj se isprepliću primorska, goranska i otočna kuhinja.

Croatia Airlines će svojim putnicima u domaćem i međunarodnom prometu, u poslovnom razredu, ponuditi veliki snack box s namazom od tune, krekerima sa začinskim biljem, zelenim i crnim maslinama, muštaćonima i smokvenjakom. Na letovima kraćim od jedan sat ponudit će mali snack box koji uključuje namaz od tune, krekere sa začinskim biljem i smokvenjak, dok će se putnicima u ekonomskom razredu nuditi krekeri sa začinskim biljem Kvarnera.

Tim povodom u Opatiji, u Villi Ariston, održana je konferencija za medije i predstavljanje na kojem su o zajedničkom projektu „Okusi Kvarnera“ govorili direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov, direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlines-a Slaven Žabo i predsjednik Uprave Croatia Airlines-a Jasmin Bajić, piše Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari