OLUJA NA KVARNERU: Armadine 222 baklje za 222 poginula branitelja s Kvarnera

Foto: Dražen Suvić

Klub navijača „Armada“ Rijeka i udruge „Plavo – bijeli otok“ Krk i „Vavik Vjerna Kirija“ Crikvenica organiziraju manifestaciju u nedjelju 5. kolovoza u 21 sat. Riječ je o spektakulrnoj bakljadi na Krčkom mostu s 222 baklje za 222 hrabra srca odnosno poginula branitelja u Domovinskom ratu s Kvarnera.

Drugu godinu za redom, 5. kolovoza od 21:00, povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Klub navijača „Armada“ Rijeka i udruge „Plavo – bijeli otok“ Krk i „Vavik Vjerna Kirija“ Crikvenica organiziraju manifestaciju „Oluja na Kvarneru“.

Centralno događanje je paljenje 222 baklje za 222 poginula branitelja s Kvarnera na Krčkom mostu u 21:00 sat.

Ovom manifestacijom Klub navijača Armada želi poslati poruku da i Kvarner slavi svoje branitelje i Domovinski rat te poziva sve Primorce, Gorane, Riječane, otočane i njihove goste da im se pridruže na bakljadi i proslavi u uvali „Voz“ do koje mogu doći automobilima ili barkama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari