ONLINE PREDAVANJE

OPATIJA Gradonačelnik Dujmić studentima FMTU-a održao predavanje o lokalnoj samoupravi i upravljanju gradom

Foto: Opatija

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održao je online predavanje za studente preddiplomskog studija Menadžment održivog razvoja na temu Lokalna samouprava – upravljanje gradom.

Predavanje je organizirano u sklopu kolegija Urbana ekonomija gdje se studenti upoznaju s ulogom gradova u ostvarivanju gospodarskih funkcija. U sklopu svog izlaganja, gradonačelnik je analizirao sadašnju i buduću poziciju grada Opatije, naglasivši kako je Opatija važna kao centar za obrazovanje kadrova u turizmu.

Na kraju predavanja gradonačelnik je sa zadovoljstvom odgovarao na brojna pitanja studenata s porukom da uvijek trebaju optimistično vjerovati u bolje sutra. Nakon gostujućeg predavanja održan je sastanak Uprave fakulteta s gradonačelnikom u vezi zajedničkih projekata na kojem su nazočile dekanica prof. dr.sc. Sandra Janković, prodekanica za poslovne odnose izv. prof. Romina Alkier i prodekanica za razvoj izv. prof. dr.sc. Marinela Krstinić Nižić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari