EVO KAKO ĆE IZGLEDATI

Opatija kreće u izgradnju najmodernijeg gradskog bazena!

Gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin sinoć je u centru Gervais predstavio ambiciozan projekt izgradnje novog gradskog bazena. Ovaj važan infrastrukturni projekt planira se realizirati u neposrednoj blizini postojeće Sportske dvorane, čime će se dodatno obogatiti sportsko-rekreativna ponuda grada.

Planirani bazen neće biti samo sportski objekt, već će nuditi raznovrsne sadržaje prilagođene različitim skupinama i uzrastima građana Opatije. Uz standardne sportske aktivnosti, bazen će biti prilagođen i za rekreativne, zdravstvene i edukativne programe, čime će postati mjesto okupljanja i zdravog života za sve generacije.

Prezentacija je privukla velik broj zainteresiranih građana, što je jasan pokazatelj da postoji značajan interes za ovakvu vrstu sportsko-rekreativne infrastrukture u Opatiji. Gradonačelnik Kirigin zahvalio je svima koji su se odazvali pozivu na prezentaciju i dali svoje vrijedne sugestije, kao i onima koji su ispunili anketu vezanu uz projekt.

Ovaj projekt predstavlja značajan korak prema unapređenju kvalitete života u Opatiji, a gradonačelnik Kirigin izrazio je nadu da će realizacija bazena biti uspješna i da će novi objekt uskoro postati omiljeno mjesto za sport, rekreaciju i druženje svih građana.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari