INVIESTICIJA OD MILIJUN EURA

Video |OPATIJA Otvorena Boćarija Poljane , odigran i prvi turnir u obnovljenom prostoru

Idi na originalni članak

Međunarodnim boćarskim turnirom Petrova 2024. otvorena je nova Boćarija Poljane. Više u video prilogu!

Oglas

“Uspjeli smo napraviti ono što je dugo godina bilo samo obećanje Ovo je veliki iskorak za ovaj kraj.”, naglasio je opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin prilikom otvorenja Boćarije Poljane u mjestu u sastavu Grada Opatije,

Investicija je vrijedna milijun eura, a radovi na rekonstrukciji objekta započeli su početkom prošle godine rušenjem stare ruševne zgrade boćarije.

Prisutne je pozdravio i župan te stanovnik Poljana Zlatko Komadina.

“Više od 10 godina živim u Poljanama te sam se vrlo rado odazvao pozivu gradonačelnika da budem ovdje danas. Čestitam mu što je ispunio svoje obećanje i napravio ovaj sjajni jog s pratećim objektima. Čestitam i NK Opatija na plasmanu u Prvu HNL ligu, vidi se da se sportom bave mnogi u OpatijI. Mi smo i najsportskija županija jer pokrivamo sve sportove, velesila smo u boćanju.”, kazao je župan Komadina.

Ovim događajem i službeno je otvorena nova Boćarija Poljane, već sada omiljeno mjesto okupljanja i druženja boćara ali i stanovnika ovog kraja.

Na turniru je sudjelovalo 15 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Italije, među kojima su ženska i muška hrvatska boćarska reprezentacija, piše Kanal Ri.

Exit mobile version