OPATIJA KAO PET - FRIENDLY

Opatija, šapice i turizam u Hubbaziji

U utorak 9. travnja 2024. godine u Hubbaziji (Vila Antonio, Nazorova 2) s početkom u 17h održat će se panel na temu pet-friendly turizma. Događanje je besplatno za sve sudionike i održat će se s ciljem poticanja svijesti o pet-friendly okolini te o važnosti proizvoda i usluga u turizmu prilagođenih kućnim ljubimcima.

Organizatori događanja su stručnjaci tvrtke Coco’s management pod voditeljskom palicom Valentine Jonjić, a gosti panela su Petar Aračić iz tvrtke Fast Review te Rose Marie Šturlić Raspor, direktorica hotela iz Liburnia Riviera Hoteli grupacije.

Oni će prezentirati praktične savjete i govoriti o tome kako stvoriti atmosferu dobrodošlice za ljubimce i njihove vlasnike, poboljšati ukupno iskustvo boravka te povisiti prosječnu ocjenu korisnika, kako se kroz dodatnu vrijednost i jednostavnim koracima približiti publici od 90 milijuna obitelji koje putuju s ljubimcima te kako uspješno implementirali pet-friendly pristup u svoje poslovanje.

Ovo događanje će biti prilika za razmjenu ideja, druženje i zajedničko oblikovanje Opatije kao pet-friendly destinacije.

Ulaz je otvoren za sve posjetitelje, ali je broj mjesta ograničen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari