NA MRKATU

Galerija | ​Opatijska policija sudjelovala u obilježavanju Međunarodnog dana civilne zaštite

Policijski službenici su sudjelovali u demonstraciji pružanja prve pomoći, a i građane savjetovali o prevenciji kaznenih djela

Jučer su Opatiji u povodu obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite djelatnici opatijske policije u suradnji s pripadnicima opatijske Javne vatrogasne postrojbe te djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Opatija, zajednički obilježili taj dan demonstracijom pružanja prve pomoći, ali i u razgovoru s građanima.

Pri tome su policijski službenici za prevenciju građane savjetovali o prevenciji kaznenih djela i samozaštiti, a ujedno ih i informirali o najnovijim propisima iz domene prometa i upravnih poslova. Uz to su im i podijelili edukativno informativne letke.

Obilježavanju na gradskoj tržnici Mrkatu se pridružila i zamjenica opatijskog gradonačelnika Kristina Đukić koja je tom prigodom zahvalila svim djelatnicima civilne zaštite na predanom djelovanju, kao i na iznimnoj suradnji s Gradom Opatija, te im zaželjela mnogo uspjeha u svakodnevnim zahtjevnim zadaćama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari