ZA NAJMLAĐE

Opatijski Šporer postaje Mali grad velikog srca; Za najmlađe je spreman bogat program

Opatijski Šporer postaje Mali grad velikog srca; Za najmlađe je spreman bogat program

Ustanova Festival Opatija ove je zime opatijski Umjetnički paviljon Juraj Šporer pretvorila u „Mali grad velikog srca“!

Za najmlađe posjetitelje pripremili su mnoštvo prigodnih kreativnih radionica, kazališnih predstava, animacija i opatijsku premijeru gastro-kazališnog performansa „Zagrizi u bajku“!

Radionice počinju u nedjelju, 5. prosinca posjetom Svetog Nikole, a uključuju niz zabavnih aktivnosti i animacija za djecu: izradu božićnih čizmica, snježne kugle, božićnih ukrasa i bon-ton ponašanja za stolom. Kazališne predstave za djecu „Larina božićna bajka i Djed Božićnjak“ i „Šlampavi Djed Božićnjak“ u izvedbi zagrebačke Tvornice lutaka djeci će na maštovit, zabavan i poučan način predstaviti prave božićne vrijednosti.

Kazališna poslastica, u doslovnom i prenesenom smislu, na programu je u nedjelju, 19. prosinca kada se Šporeru premijerno održava gastro-kazališni performans „Zagrizi u bajku – Božić kod Ivice i Marice“ koji je spojio tri kreativne žene iz sasvim različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu (O slanom i slatkom) i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera.

VIDEO DANA:

„Mali grad velikog srca“ vrhunac obilježava 30. prosinca ludom novogodišnjom disko zabavom s božićnim maskotama uz DJ-a Maria Kovača!

Detaljnije informacije o programu i prijavama potražite na web stranici Festivala Opatija (https://www.festivalopatija.hr/umjetnicki-paviljon-juraj-sporer/).

Sudjelovanje na radionicama i animacijama, kao i prisustvovanje na kazališnim predstavama koje se održavaju u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer se ne naplaćuje.

Programi će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka te je zbog ograničenog broja sudionika, potrebna prethodna najava dolaska putem e-pošte: petra@festivalopatija.hr

Za prisustvovanje programu potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde pod uvjetom da osobe u pratnji djeteta posjeduju potvrdu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari