POD VEDRIM NEBOM

Opatijsko ljetno kino započelo s filmskim projekcijama

Opustite se uz najveće kino hitove u šarmantnom ambijentu male Ljetne pozornice

Pod vedrim, noćnim nebom, osvjetljeni samo scenama s velikog platna, dok morski povjetarac odnosi dnevnu sparinu, udobno smješteni (i s dovoljno mjesta za ispružiti noge!), omiljene grickalice i hladno piće u ruci, …scenarij je koji posjetitelji opatijskog open air kina svakog ljeta s nestrpljenjem iščekuju.

Nakon nekoliko programa koji su nas protekla dva vikenda uveli u „Ljeto na (velikoj) Ljetnoj“, sinoć (13.6.) je i opatijsko kino započelo s filmskim projekcijama na maloj Ljetnoj pozornici, i to s trenutnim filmskim hitom „Brzi i žestoki 10“, najavljenim kao posljednjim iz popularne automobilske sage.

Ovog tjedna, u četvrtak, 15.6., u kinu nas očekuje još jedna ljetna akcijska poslastica, premijera SF avanture „The Flash“, prvog samostalnog filma omiljenog člana Lige pravde. Toni Collette kao novopečenu šeficu mafijaškog carstva pod mentorstvom Monice Bellucci, gledamo u utorak, 20.6. u komediji „Mafija mama“. Disneyev glazbeni klasik „Mala sirena“ kao igrani film, na rasporedu je dva puta: u sinkroniziranoj verziji u srijedu, 21.6., a verzija s originalnim zvučnim zapisom i hrvatskim podnaslovima, u petak, 30.6.

Ususret RetrOpatiji, u opatijskom kinu se prikazuju dva filma koja odaju počast dekadama prošlog milenija – u četvrtak, 22.6. vraćamo se u osamdesete u sportskoj drami „Air“ koja prati razvoj kultne Nike tenisice, a u petak, 23.6. u 1920-te i ’30-te, zlatno doba hollywoodske dekadencije u filmu „Babylon.“

Novo poglavlje popularne komedije „Klub zadovoljnih žena“ s četiri glumačke zvijezde na razuzdanom djevojačkom putovanju gledamo u utorak, 27.6. Slijede još dvije akcijske avanturističke franšize – „Transformers: Uspon zvijeri“ 28.6. i „Indiana Jones i artefakt sudbine“ premijerno 29.6., a Harrison Ford kao najpoznatiji profesor arheologije i nepopravljivi pustolov ujedno i zaključuje lipanjski kino program.

Svi filmovi počinju u 21:30 sati. Blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je od 20:30 sati. Cijena ulaznice iznosi 4 € (30,14 kn) za redovne, te 4,50 € (33,91 kn) za premijerne projekcije.

Osim filmova, na velikom platnu male Ljetne pozornice sportski fanovi moći će uživo pratiti prijenos utakmica Lige nacija – polufinalne, 14.6. i finalne 18.6., obje s početkom u 20:45 sati, uz slobodan ulaz.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari